fredag 31 augusti 2012

Jag börjar tro...

Att jag verkligen gör så skitfula grejer att ingen verkligen kan säga nåt fint om dem, för jag ser ju att folk är inne och tittar här, vad jag har gjort men det är väldigt få kommentarer...
Här kommer iaf ett kort med en magnolia som jag gjort, blommor och kortbas från pyhobby, tror det var dovecraft. Lite strass från panduro och band från egna gömmor. Mönsterpapper från loppis...

4 kommentarer:

  1. Super sött kort! :)

    Är samma sak för min del, lite kommentarer och dessdå mer besökare... Tror dock att de flesta bara ville glutta... ;)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tack för den supergulliga kommentaren på slottet jag gjorde. Jag tycker du gör otroligt fina grejor. Det är ytterst sällan någon kommenterar på min blog heller fast jag snittar på 200 besök om dagen. Så fortsätt gör din grej bara. :)

    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  3. Vilket sött kort. Älskar Tildan. Känns sådär mysigt höstlig. Fina färger. Tror med att det är vanligt att man bara är inne och kikar. Men en kommentar tar ju inte så lång tid att skriva. Dessutom är det i kul att få lite respons på det man gör. Nu ska jag kika vidare här på din blogg.

    Ha en trevlig dag!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Du är inte ensam om den känslan. Jag har också folk inne som tittar utan att kommentera. Det är ett jättefint kort, så fortsätt skapa och lägg upp. :-)

    SvaraRadera